Saylakkaya Ortaokulu

WEB https://saylakkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SAYLAKKAYA MAH. SAYLAKKAYA KÜME EVLERİ NO: 5/1 HALFETİ / ŞANLIURFA
VİZYON : Atatürk ilkelerine bağlı, eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, öğrencilerimizin zeka düzeyleri, yetenekleri ve imkanları ölçüsünde en üst düzeye çıkartarak onların eğitimi karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlayan, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, mutlu, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, bilinçli ve kendine güvenen, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.10-14.20
Isınma : ISI POMPASI/ELEKTRİK
Servis : TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
Ulaşım : DOLMUŞ SÜREKLİ MEVCUT DEĞİLDİR.
Yerleşim Yeri : SAYLAKKAYA MAHALLESİ-HALFETİ-ŞANLIURFA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 9 KM.MESAFEDEDİR.İL MERKEZİNE 110 KM. MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun güncel derslik sayısı 8 olup 4 sınıf ortaokul kademesi, 1 sınıf özel eğitim sınıfı ve 1 sınıf okulöncesi olmak üzere toplam 6 sınıf aktif kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :